Simona Halep e fără îndoială cel mai iubit sportiv român. Limuzina în care s-a deplasat campioana de la Wimbledon de la aeroport a fost oprită de fani, iar Simo a ieşit din aceasta pentru a-i saluta.

Câteva sute de persoane au mers astăzi la Otopeni pentru a o felicita pe Simona Halep, la revenirea în ţară după succesul istoric de la Wimbledon. Câteva zeci de fani au oprit limuzina lui Ţiriac, în care se afla constănţeanca, la plecarea de la aeroport. Simona s-a dat jos şi le-a mulţumit tuturor pentru ataşamentul de care dau dovadă.

„Vă pup”, a spus Simona, care şi-a făcut şi un selfie cu una dintre susţinătoare, care i-a dăruit un trandafir.

Arena Naţională se umple pentru Simona Halep
Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Citeste si...
Iată ce descoperire socantă au făcut medicii, în timp ce fotbalistul Sarri credea că are gripă

Accesul publicului va fi gratuit. Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat: „I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”.