Modelul Apple iPhone 12 este unul dintre cele mai așteptate telefoane. Zvonuri în privința noului iPhone spun că Apple va lansa de data aceasta patru noi telefoane, scrie tomsguide.com.

Mai multe rapoarte indică un design complet nou pentru iPhone 12. A fost adăugată funcționalitate Touch ID în ecran. Și ar putea exista mai multe modele de iPhone decât lansează de obicei Apple. În mod tradițional telefoanele Apple au fost lansate în luna septembrie, anul trecut.

Se pare că ecranele telefoanelor din seria 12 vor avea dimensiuni diferite: iPhone va avea un ecran de 5,4 inch, fiind cel mai mic din serie; în timp ce iPhone 12 Pro Max, cel mai mare din serie, va avea o diagonală de 6,7 inch, iformează tomsguide.com.

Citeste si...
COD GALBEN de furtună şi grindină în mai multe zone ale ţării. Judeţele afectate

Există mai multe speculaţii în privința noului iPhone 12, printre acestea numărându-se faptul că Apple va lansa de data aceasta patru noi telefoane: iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro, iPhone Pro Max.

Acestea venind echipate cu un modem 5G Qualcomm X55 integrat, după cum susţin unele surse. Alte surse susţin că doar un singur model va fi echipat cu tehnologia 5G, în aceste condiţii un lucru este clar: Apple vrea să se adapteze noilor tehnologii ale reţelelor celulare fără fir.

Prețuri estimate:

– Seria 12 5.4 inch: 3.200 lei

– Seria  12 6.1 inch: 3.600 lei

– Seria 12 Pro 6.1 inch: 5.400 lei

– Seria 12 Pro Max 6.7 inch: 5.999 lei

Seria 12, pret, data lansare,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.