Într-o postare recentă de pe contul său de Facebook Liviu Dragnea, președintele PSD, povestește despre vizita sa la Iași și experiența trăită acolo. Vizitând Iașul alături de colegii săi, membri de partid, și alți simpatizanți ai PSD-ului, Liviu Dragnea a realizat din atitudinea poporului faptul că românii au aflat deja adevărul cu privire la realizările PSD, dar și despre reacția președintelui României și a celor din spatele său.

Guvernarea PSD a adus României cu 16 miliarde de lei, bani alocați investițiilor în sănătate, mai mult decât guvernul precedent condus de Dacian Cioloș. Salariile din sistemul medical sunt acum mai mari.

Evaluând țara noastră raportat la agricultura Europei, România este acum fruntașă la producția de porumb și floarea-soarelui, întrecând chiar și Franța care la un moment dat ocupa primul loc.

Toate aceste lucruri se întâmplă deoarece românii își primesc acum banii pe care îi merită! După nouă luni în care au stat fără subvenții în timpul guvernării precedente, fermierii români beneficiază de ele la timp în prezent, atunci când au cea mai mare nevoie. Iar schimbările se reflectă în mâncarea mai bună și mai sănătoasă de pe masa fiecărei familii în parte.

Citeste si...  ALDE reacționează dur, după atacurile liderilor PSD la adresa lui Teodor Meleșcanu și Tudorel Toader

De ce nu se bucură președintele Klaus Iohannis de bunăstarea românilor?

Cu privire la acțiunile președintelui Kalus Iohannis, Liviu Dragnea își pune întrebarea firească: ce vor de fapt acești oameni? Cum se pot numi patrioți niște oameni care instigă populația la ură și violență? De ce din acțiunile lor reiese clar dorința de a diviza România?

PSD luptă în continuare pentru o Românie unită și puternică. PSD nu vrea o Românie subjugată! Și cu atât mai puțin, o Românie în care cetățenii să-și facă griji pentru ziua de mâine. PSD este convins că România merită mai mult. Dea ceea va continua și de acum înainte să o susțină pentru a-și atinge potențialul.