CSM Bucureşti s-a făcut de râs în manşa tur cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În Sala Dinamo, cu aproape 2.500 de fani, campioanele României au pierdut rușinos cu reprezentanta Franței și are șanse minime de a se mai califica în Final- Four-ul de la Budapesta, pentru a patra oară la rând.

La pauză, Metx a condus cu 14-11, iar finalul le-a prins pe franțuzoaice cu un avantaj de 5 goluri, 31-26. Pentru CSM Bucureşti au marcat Radicevic 10 goluri, Lekic 9, Lazovic 3, Curea 1, Omoregie 1, Manea 1, Mehmedovic 1, iar de la Metz s-a remarcat Smits 6 reuşite.

Metz a avut și un avans de 6 goluri, iar campioanele României, cu un buget de aproape 5 milioane de euro, nu au putut recupera, în ciuda forțării din finalul partidei.

Citeste si...  Veste proasta: Simona Halep a pierdut setul

Anul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, campioana României a câştigat în tur cu 34-21, suficient pentru a face pasul în Final Four.

Campioana Franţei a arătat ce forţă are și în grupele principale, când a obţinut mai multe victorii la rând, inclusiv două cu Rostov Don, 29-25 acasă şi 29-21 în deplasare.

Returul va avea loc în 13 aprilie. Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11-12 mai 2019. În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.