Oana Roman a suferit complicatii dupa ce a adus pe lume o fetita, iarna trecuta. Vedeta a suferit trei operatii, iar muschii abdominali au fost pur si simplu atrofiati, astfel ca medicii ii dau slabe sanse ca pe viitor sa mai poata duce o sarcina la capat.

Veste-cumplita-pentru-Oana-Roman--Vezi-ce-i-se-poate-intampla-daca-ramane-din-nou-insarcinata-
Oana Roman a nascut o fetita in luna februarie a anului trecut. Numai ca, iemdiat dupa ce a fost externata, fiica lui Petre Roman a ajuns de urgenta la spital, acuzand dureri abdominale. De atunci, pentru vedeta a inceput un adevarat calvar, fiind operata de alte doua ori, dupa ce i s-a gasit abdomenul plin de puroi.

Desi a fost la un pas de septicemie, putand chiar sa o coste viata, Oana Roman a scapat cu bine din toate aceste probleme. Consecintele, insa, le va suporta mult timp de acum incolo. Sansele ca ea sa mai poata duce o sarcina la capat sunt foarte mici, desi din punct de vedere ginecologic nu are niciun fel de problema.

Avand in vedere ca a avut muschii abdominali atrofiati si ca a fost operata de trei ori, este foarte greu sa mai sustina o sarcina. In timpul celor noua luni in care copilul creste in pantece, muschii abdominali sunt fortati sa se intinda. Ei bine, in cazul ei ar putea sa se rupa oricand. O perioada de doi ani nici macar nu trebuie sa se gandeasca la o alta sarcina. Mai apoi trebuie facut un set amanuntit de analize si diferite teste, pentru a vedea daca poate duce o sarcina la bun sfarsit, fara sa se expuna la riscuri mari„, a declarat un medic ginecolog.

Citeste si...  Oana Roman, internata in spital