Schimbare majoră pentru impozitele plătite de români. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut primele declarații după discuțiile purtate cu Paul Stănescu și cu Eugen Teodorovici.

”Se discută serios despre un procent obligatoriu care să fie alocat pentru dezvoltare, la nivelul fiecărei localităţi, s-a purtat o discuţie şi despre repartizarea banilor în interiorul administraţiilor locale din Bucureşti pentru că din păcate sunt situaţii nefinanţate de 20 de ani de zile, iar acest lucru nu mai poate continua. Autorităţile locale urmează să păstreze întregul impozit pe venit,(…) Din păcate bugetul de stat s-a închis pe bugetele locale, adică s-au asigurat bugetele pentru coordonatorii de credit central şi ce rămâne se repartizează la nivel local, asta a făcut ca la nivelul comunelor, oraşelor mici şi mijlocii. OUG eventual pentru modificări, pentru a se putea pregăti legea bugetului de stat sau altă variantă. Astea au fost discuţiile, au durat foarte mult pentru că nu sunt doar de principiu, orice idee pusă pe masă a fost introdusă în calculator şi făcute simulări”, a declarat Dragnea, citat de antena3.ro.

”Săptămâna viitoare va fi o discuţie şi pe ansamblul bugetului” a precizat Liviu Dragnea. ”Se vorbeşte de bugetul anului viitor, nu poţi interveni pe parcursul anului să scoţi o sursă a venitului pentru bugetul de stat şi s-o muţi în altă parte, se destabilizează toate cheltuielile”. 

Citeste si...
PEPE o atacă pe Dăncilă după declaratia privind mutarea ambasadei