Ianna Novac, prietena Laviniei Pârva, nu crede că Lavinia şi Ştefan Bănică se vor căsători

Lavinia

„Te iubesc, femeie!”- aşa îi cântă de aproape doi ani de zile Ştefan Bănică, iubitei mai tinere cu 17 ani, Lavinia Pârva. Chiar dacă au recunoscut că se iubesc, apropiaţii celor doi nu cred că rockerul o va duce pe brunetă la altar. Prietena cântăreţei, Ianna Novac, crede că relaţia prietenei sale este pasională.

5

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică au recunoscut abia acum că sunt împreună, deşi s-a tot scris despre povestea lor de iubire încă din 2011. Relaţia celor doi colegi de breaslă a fost o surpriză şi pentru prieteni. Surse spun că Bănică a atenţionat-o pe iubita lui să rărească întâlnirile amicale, de frică să nu iasă la iveală detalii despre aventura lor.

 Una dintre apropiatele frumoasei brunete, cântăreaţa Ianna Novac, ştia că relaţia era de natură profesională, însă când a auzit că au făcut oficială povestea de dragoste, nu a luat-o drept serioasă.

Ianna
Ianna nu crede ca Lavinia se va marita vreodata cu Stefan Banica

„Nu o văd pe Lavinia să se mărite cu el. Ce, se mai însoară Bănică a şaptea oară, sau a câta ar fi?! Cred că între ei este doar o pasiune foarte puternică. Se spune că nu încap două săbii în aceeaşi teacă, şi mă refer aici la faptul că fac parte din acelaşi domeniu, însă sunt sigură că poate fi doar o relaţie foarte frumoasă între ei”, ne-a spus artista Ianna Novac.

 Pârva trebuia să participe, ieri, la botezul micuţei Erika Maria, fetiţa Iannei, însă „agitaţia” din ultima vreme a determinat-o pe aceasta să absenteze de la evenimentul prietenei sale, şi a ales să meargă la Oradea, unde a susţinut un concert. Nu doar pentru Ianna a fost o surpriză să audă isprava brunetei. Printre cei miraţi au fost chiar şi părinţii cântăreţei.

 Aceştia ar fi aflat din ziare despre relaţia fiicei lor cu Ştefan Bănică şi au vrut să ştie adevărul din gura Laviniei, spun surse bine informate. Aceştia erau îngrijoraţi pentru modul în care presa, dar şi „Zâna” au „tăvălit-o” pe fiica lor.

 Bruneta ar fi fost tentată să-i dea o replică Andreei Marin, fosta soţie a bărbatului cu care ea se iubeşte acum. Însă Ştefan Bănică, care şi-a asumat relaţia cu Lavinia, a rugat-o pe mai tânăra lui iubită să se abţină de la comentariile la adresa „Zânei”, pentru a nu stârni iar un alt val de antipatie din partea publicului.

 Ianna Novac este o cântăreaţă originară din Chişinău şi s-a făcut remarcată în muzică după ce a intrat în trupa A.S.I.A, luându-i locul Irinei Nicolae, în 2005-2006. După ce s-a retras, frumoasa basarabeancă şi Anca Neacşu, fostă componentă a aceleiaşi trupe, au format „Ladies”.

 Au avut succes, însă frumoasa basarabeancă a considerat că o carieră solo i s-ar potrivi şi, sprijinită de soţul ei, Octavian Dobrotă, din trupa Distinto, abordează stilul clasic de operă şi operetă. Ianna a cântat în concerte alături de Allessandro Safina sau Francesco Napoli. (I.G.)

Citeste si...
Bătaie ca în filme într-o intersecţie din centrul Craiovei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.