La o luna dupa ce o chelnerita din Centrul Vechi a murit in conditii suspecte, politistii au finalizat audierea martorilor. Astfel, s-au putut stabili imprejurarile in care Georgiana Ispas si-a pierdut viata, in timp ce se afla la munca.

61568688

Georgiana Ispas a fost gasita de catre o colega in baia localului in care lucra. Aceasta se afla in stare grava, iar seful ei a chemat imediat ambulanta. Din pacate, insa, medicii nu au mai putut face nimic, iar tanara si-a pierdut viata, dupa ce initial parea sa isi revina.

Politistii de la sectia “Omoruri” au audiat timp de o luna de zile, toti martorii incidentului din acea seara. Ei au ascultat inclusiv declaratiile cadrelor medicale care i-au oferit primul ajutor Georgianei. Pana in aces moment, toate informatiile stranse de anchetatori arata ca tanara a baut acel cocktail care pare sa ii fi adus moartea de buna voia si fara sa fie constransa de nimeni.

In tot acest caz, mai lipseste verdictul medicilor legisti. Acestia trebuie sa faca public rezultatul analizelor toxicologice pentru a putea sti exact ce fel de substante a combinat tanara in acea seara.

Colegii tinerei sustin ca aceasta nu consuma de obicei alcool, insa era intr-o stare extrem de proasta, de cand se certase cu iubitul.

„Lua antidepresive de cand se certase cu iubitul ei. Era mereu trista, abatuta”, a declarat un amic al brunetei.

Citeste si...  Un bărbat a stat SUSPENDAT ÎN AER timp de două ore. CARE E EXPLICAŢIA?