Mâine, grevă de avertisment la metrou

blocaj metrou Prima care intră în grevă, în această toamna, este compania SC Metrorex SA., dar ar putea urma şi altele.

 Marţi, între orele 04.00 – 06.00, la nivelul SC Metrorex SA, va avea loc greva de avertisment, urmand ca, in cazul nesolutionarii prezentului conflict colectiv de munca, in data de 30.09.2013 sa fie declansata greva propriu – zisa pe termen nelimitat, se arată într-un comunicat de presă.

Va anuntam ca datorita esecului inregistrat in urma negocierilor sustinute in data de 12.09.2013 cu administratia Metrorex, in data de 17.09.2013, intre orele 04.00 – 06.00, la nivelul SC Metrorex SA, va avea loc greva de avertisment, urmand ca, in cazul nesolutionarii prezentului conflict colectiv de munca, in data de 30.09.2013 sa fie declansata greva propriu – zisa pe termen nelimitat.

Pe aceasta cale ne cerem scuze pentru disconfortul pe care il vom crea, atat dumneavoastra cat si publicului calator dar problemele noastre sunt in mare masura si ale marii majoritati a cetatenilor Romaniei si anume scaderea calitatii vietii in conditiile in care de cinci ani nu putem negocia un contract colectiv de munca pentru acoperirea indicelui de inflatie. (I.G.)

Citeste si...
Fotbaliştii echipei favorite la titlu au intrat în GREVĂ. Nu mai vor să joace