Dragoste ca a lor, mai rar! Doi tineri nonconformisti, What’s Up si Simona isi traiesc cu patos povestea de iubire, avand multe certuri, dar si impacari dulci. Zilele trecute, solistul i-a facut iubitei o surpriza cu totul si cu totul speciala!

61569893

Marius Ivancea, alias What’s Up, a devenit celebru cu ajutorul piesei „K la Meteo”, cantata in colaborare cu Andra, iar de atunci a avansat incet, dar sigur, in topul celor mai indragiti artisti din tara. Astfel, solistul se bucura de un real succes pe piata muzicala, iar spectacolele curg garla, mai ales acum, in perioada sarbatorilor. Zilele trecute, simpaticul artist a avut de sustinut un concert la Caracal, organizat de Mix Music, si a venit insotit de logodnica sa Simina,care-i este si un felde tour manager.

61615286

Cantaretul este indragostit lulea de blonda ce-i sta alaturi de cativa ani buni si si-a dorit sa-i faca acesteia o bucurie si sa-i demonstreze ca iubirea pentru ea este mai presus de orice.

Astfel, aflat in plin concert, What’s Up a parasit scena si s-a dus glont la Simina pentru a-i canta acesteia cateva versuri de dragoste. De departe, ea a fost mult mai socata decat spectatorii si, impresionata de gestul de amor, al iubitului, blonda l-a rasplatit cu un zambet cald si un sarut de toata frumusetea.

Citeste si...
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Fuego şi super invitatii lui vor încânta români cu melodi de suflet...