Artistii autohtoni de top sunt extrem de furiosi dupa ce administratorul Facebook a decis scoaterea like-urilor cumparate de pe paginile lor. Astfel, Inna, Smiley si Alex Velea au o scadere dramatica a numarului de fani.

inna-si-mama-ei-primul-pictorial-impreuna-imaginea-in-care-fanii-abia-au-recunoscut-o-pe-mama-cantaretei_size7

Pentru milioane de oameni din intreaga lume, Facebook-ul reprezinta un site de socializare, un loc in care ne putem reintalni prieteni vechi, dar ne putem face si altii noi. De-a lungul anilor, mii de persoane s-au cunoscut si cuplat pe Facebook, ajungand chiar si la casatorie. Insa, pentru majoritatea persoanelor publice, pagina reprezinta o metoda indirecta de a face bani. Este si cazul artistilor romani, care fac eforturi pentru a strange cat mai multi fani pe site-urile lor de socializare. Motivul? Cu cat au mai multe like-uri, cu atat pot obtine mai usor notorietate, dar si contracte de imagine pe onorarii substantiale. De departe, artistul roman cu cei mai mult „followeri” este Inna, care a reusit sa stranga aproape 13 milioane.

Cu atatia fani, nu este greu de inteles de ce aceasta percepe tarife de zeci de mii de euro pentru un singur spectacol. Pentru a strange cat mai mai multi fani pe paginile lor, Inna, Smiley, Alex Velea, Giulia, Anna Lesko sau Gherghe Hagi au apelat la fel de fel de tertipuri. Mai exact, ei au cumparat like-uri si admiratori falsi, printr-o aplicatie speciala. Insa, de cateva zile, planurile vedetelor au fost date peste cap de managerii site-ului de socializare, care au decis sa stearga „fanii falsi” de pe paginile vedetelor. Astfel, in numai trei zile, numarul acestora a scazut dramatic pe contul celor mai in voga artisti din Romania.

Citeste si...  Inna a pozat pe coperta unei dintre cele mai cunoscute reviste de fashion din lume!