A fost una dintre cele mai invidiate femei din lume datorită formelor sale, dar şi a relaţiei pe care a avut-o cu fondatorul imperiului Playboy. În spatele imaginii, a banilor şi a faimei se află o poveşti urâte pe care Kendra Wilkinson s-a hotărât să le facă publice.

kendra-wilkinson-hugh-hefner

Fostul iepuraş Playboy a dezvăluit că în perioada în care a avut o relaţie cu Hugh consuma mult alcool şi se droga pentru a putea face sex cu acesta.

„Mi-a cerut să fiu una dintre iubitele lui, iar eu nu ştiam exact ce înseamnă acest lucru, dar am acceptat. Locuiam într-un apartament micuţ şi mă rugam în fiecare zi să scap de acolo. M-a rugat să mă mut în vila Playboy şi am fost de acord, desigur. M-am dus imediat, dar nu ştiam că acest lucru implică şi sexul. Într-o seară m-a întrebat dacă vreau să merg în dormitorul lui şi aşa s-a întâmplat. Eu aveam 18 ani, el 78. De obicei eram foarte beată în acele seri şi nu-mi păsa prea mult de ce se întâmpla până a doua zi. Trebuia să fiu fie foarte beată, fie foarte drogată pentru a supravieţui acelor nopţi. Nu-mi făcea plăcere să fac sex cu el. „, a declarat vedeta TV, pentru Daily Mail.

Citeste si...
Harta MINORITĂŢILOR din Europa: Unde domină ROMÂNI