Pentru că nici Moş Crăciun nu i-a ascultat dorinţa, viitorul manechin a trecut la un gest extrem 

61225544

Desi nu pare genul, in copilarie, Roxana Ilie Plesea a fost admiratoarea trupei Andre. Mai precis, a stilului vestimentar pe care cele doua cantarete il abordau. Asa se face ca, pentru o pereche de platforme, modelul a mancat bataie, insa nu de la mama.

61296166

Pe cand avea doar 10 ani, iar in mare voga era formatia Andre, modelul Roxana Ilie-Plesea isi dorea din tot sufletul sa aiba tinute sau macar incaltaminte cum purtau cele doua cantarete in videoclipuri.

Roxana i-a scris anual lui Mos Craciun, dar, din pacate pentru ea, Roxana nu primea niciodata aceste platforme. Satula sa se tot roage de parintele ei si mai ales vanzand ca nici macar Mos Craciun nu ii raspunde, Roxana a decis sa obtina singura perechea de incaltaminte dorita.

Asa se face ca, dupa ce a probat o pereche, pentru ca la cei 10 ani nu avea bani sa plateasca, modelul s-a gandit sa fuga incaltata. Din pacate, a fost prinsa imediat si paruita de vanzatoarea de la taraba.

61338489

„Nu am sa uit niciodata crunta bataie pe care am luat-o in piata de langa stadionul Petrosani. Asta dupa ce plansesem o dimineata intreaga ca vreau platforme Andre, la doar 10 ani. Fiindca mama nu voia sa mi le cumpere, am decis ca mi se cuvin, asa ca m-am dus la o taraba, le-am incaltat si am fugit cu ele. Am simtit brusc o mana in capul meu si, apoi, Dumnezeu cu mila”, ne-a declarat Roxana Ilie.

Roxana Ilie a uitat imediat de aceste platforme, pentru ca, la 16 ani, deja devenise fotomodel la cea mai buna agentie din Romania, iar plecarile dese prin diverse tari ii permiteau sa-si cumpere incaltarile dorite. Acum, tanara are o impresionanta colectie de pantofi, care continua sa creasca, pentru ca incaltarile sunt una dintre pasiunile ei cele mai mari.

Citeste si...
Inconştientă sau doar sărăcia o împinge la acest gest disperat?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.