Când părţile cărnoase îţi aduc venituri de 50 de milioane de dolari pe an, atunci ai grijă să fie în siguranţă. Şi, pentru că după ce te-ai fript cu ciorbă sufli şi în iaurt, o vedetă de televiziune americană s-a hotărât să angajeze patru bărbaţi musculoşi să o apere 24 de ore din 24.

Kim Kardashian, de 36 de ani, nu  mai ieşit la cină cu soţul ei Kanye West de anul trecut. Motivul: moare de frică după ce a fost legată fedeleş şi jefuită anul trecut în timpul unei vizite la Paris, Franţa. Vedeta de televiziune care are o avere de 175 de milioane de dolari şi un salariu de 50 de milioane de dolari a dat anunţ recent că îşi caută patru bodyguarzi care să o apere 24 de ore din 24.

Kim Kardashian şi Kanye West nu au mai ieşit la cină, în oraş, de un an de zile

Citeste si...  Marele vis al Andreei Esca : sa participe la o gala de decernare a premiilor Oscar

„Am atacuri de panică şi mi-e frică să mai ies din casă. De la incidentul din Paris îmi imaginez fel de fel de scenarii periculoase. Nu am mai ieşit în oraş cu Kanye de mai bine de un an şi singurul mod în care mă pot vindeca de frică este să îmi angajez mai mulţi oameni care să mă păzească. Sunt dispusă să plătesc până la 100.000 de dolari pe lună”, a declarat ea în timpul unei discuţii în familie, filmate pentru show-ul de televiziune „Keep Up With The Kardashians”, transmis de postul de televziune E! Cel mai mare coşmar al lui Kim este acela în care atacatorii o abuzează fizic şi sexual. Diva a recunoscut că face terapie psihiatrică pentru a trece peste această traumă. Ea este cunoscută la nivel mondial datorită fundului imens.