Cea mai bună metodă de a-ți pune în valoare silicoanele este să programezi o ședință foto în costum de baie la malul mării. Iar dacă este vorba despre costumele de baie create chiar de posesoarea decolteului cu pricina, efectul este garantat. Anda Adam știe exact despre ce vorbim.

Cum au crescut temperaturile și lumea a început să caute cel mai scurt drum spre mare, Anda Adam a dat startul unei noi campanii de promovare a colecției proprii de costume de baie. Și nu oricum, ci în cadrul unei ședințe foto incendiare pe malul mării.

Posesoarea unui corp bine lucrat la sală, cu un decolteu ajustat la cainetul chirurgului estetician, Anda Adam pare să fie cea mai bună ambasadoare a brandului creat după ce a devenit mămică. Imaginile publicate de artistă pe contul personal de Instagram au atras foarte multe aprecieri și comentarii pozitive.
De parcă sânii dând să rupă sutienul, talia de viespe și abdomenul numai pătrățele n-ar fi fost suficiente pentru a crea un tablou super sexy, Anda a ales, pentru unul dintre cadre, să lingă languros o înghețată.
Un costum de baie ca acela pe care îl poartă Anda în aceste imagini, personalizat cu pietre sau cristale Swarovski, costă 399 de lei în magazinul virtual al vedetei.

Citeste si...  Anda Adam in contradictie cu tatal ei: e sau nu insarcinata?