Vedetă cunoscută în toata lumea, dar celebritatea n-a mai insemnat nimic dupa ce a iesit din industrie filmelor pentru adulți.

Jenni Lee era in urma cu doar cativa ani una dintre cele mai in voga actrite pentru adulti era o vedetă cunoscută Acum a ajuns sa traiasca intr-o grota, in Las Vegas, fara bani, fara electricitate, apa curenta sau incalzire.

Pe numele ei real Stephanie Sadorra, Jenni Leee nu vrea sa vorbeasca foarte mult despre circumstantele care au adus-o in situatia actuala. Femeia spune ca e fericita cu viata ei actuala.

„Nu e asa greu cum ati crede, toata lumea ma respecta”, le-a povestit Jenni unor jurnalisti olandezi care au descoperit-o in subteranul din Las Vegas.

„Sunt fericita, am tot ce-mi trebuie”, marturiseste femeia. Acum in varsta de 38 de ani, Jenni a intrat in lumea modei la 19 ani, iar la 21 era deja actrita porno. Ultima sa aparitie in productii pentru adulti a avut loc in 2016. Tanara a facut peste 100 de filme!

„Am devenit celebra. Poate chiar prea celebra. Probabil inca sunt intr-un top 100, undeva”, spune actrita. „Eram foarte sexy”, si-a amintit ea zambind.

Grota in care locuieste nu e doar departe de pretentiile unei vieti decente. Se inunda cand ploua, iar iarna, din cauza tevilor sub care se afla, aerul din interior devine imposibil de respirat.
Vedetă cunoscută din filmele pentru adulți

Citeste si...
Von der Leyen, desemnată preşedinte al Comisiei Europene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.