Există şi în România aşa ceva!

crina-abrudan-antena-1

In Romania exista o vedeta de televiziune care primeste de cateva luni bune un salariu lunar, pare-se de 6000 de lei, fara sa faca practic nimic. Asta deoarece emisiunea pe care o prezenta a fost scoasa din grila insa, pana sa i se dea altceva de „munca”, este inca angajata si primeste leafa luna de luna. Iata despre cine este vorba.

Crina Abrudan nu mai prezinta stirile sportive la Antena 1 de cand grupajul sport a fost scos de la Observator, si nici la GSPTV de cand postul a fost desfiintat, in locul lui urmand sa fie lansat luna viitoare ZUTV.

crina-abrudan-antena

Acest lucru nu inseamna insa ca prezentatoarea a ramas fara contract cu trustul Intact. Mai mult, Crina ar primi in aceasta perioada salariul ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Conform Click, leafa ei lunara este de 6000 de lei.

„Am in continuare contract cu Antena 1, dar nu mai am nici o emisiune de sport, pentru ca a fost desfiintat acel departament. Astept o alta oferta de emisiune si cred ca sunt singura care nu a plecat, cum au facut ceilalti colegi care si-au gasit de lucru pe la ZU TV sau la alte televiziuni. Eu imi iau in continuare salariul de la Antena 1″, a povestit Crina Abrudan pentru presa mondenă.

Citeste si...  Bombă în Ghencea! Reghecampf se pregăteşte să plece de la Steaua