Ea este una dintre cele mai dezinhibate vedete internaționale, ba mai mult a precizat de mai multe ori că adoră să se fotografieze dezbrăcată, ori în haine provocatoare. O vedeți în diferite ipostaze pe contul său de Instagram, însă nu v-ați  fi gândit că ar avea curajul să iasă așa pe stradă, în drum spre un eveniment monden.

Emily Ratajkowski și-a surprins fanii cu cea mai nouă ținută, reprezentată doar de o cămașă scurtă și extrem de decoltată, lăsându-și lenjeria intimă acasă. Model de top, Emily a venit îmbrăcată așa la un eveniment cultural, inaugurarea expoziției Irving Penn la Grand Palais din Paris.

De când a apărut în videoclipul piesei lui Robin Thicke, „Blurred Lines”, ea a devenit din ce în ce mai cunoscută și întoarce capetele pe oriunde merge. În weekend, s-a asigurat din nou că este în centrul atenției în momentul. A decis să încingă imaginația celor care au privit-o îmbrăcată într-o cămașă care se asemăna mai mult cu o ținută sexy numai bună de purtat prin casă, nu la un eveniment de amploare din cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Citeste si...  Românii născuți înainte de 1990 trebuie să meragă de urgență la control

Are niște forme apetisante, picioare lungi și o talie de viespe, așa că această ținută provocatoare a lăsat la vedere câte puțin din toate. A fost scurtă și extrem de decoltată, evidențiindu-i sânii proeminenți lăsați liberi pe sub cămașa semitransparentă.