Ea este una dintre cele mai dezinhibate vedete internaționale, ba mai mult a precizat de mai multe ori că adoră să se fotografieze dezbrăcată, ori în haine provocatoare. O vedeți în diferite ipostaze pe contul său de Instagram, însă nu v-ați  fi gândit că ar avea curajul să iasă așa pe stradă, în drum spre un eveniment monden.

Emily Ratajkowski și-a surprins fanii cu cea mai nouă ținută, reprezentată doar de o cămașă scurtă și extrem de decoltată, lăsându-și lenjeria intimă acasă. Model de top, Emily a venit îmbrăcată așa la un eveniment cultural, inaugurarea expoziției Irving Penn la Grand Palais din Paris.

De când a apărut în videoclipul piesei lui Robin Thicke, „Blurred Lines”, ea a devenit din ce în ce mai cunoscută și întoarce capetele pe oriunde merge. În weekend, s-a asigurat din nou că este în centrul atenției în momentul. A decis să încingă imaginația celor care au privit-o îmbrăcată într-o cămașă care se asemăna mai mult cu o ținută sexy numai bună de purtat prin casă, nu la un eveniment de amploare din cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Are niște forme apetisante, picioare lungi și o talie de viespe, așa că această ținută provocatoare a lăsat la vedere câte puțin din toate. A fost scurtă și extrem de decoltată, evidențiindu-i sânii proeminenți lăsați liberi pe sub cămașa semitransparentă.