Vanghelie fostul primar al sectorului 5, a anunțat că va candida la Primăria Capitalei pentru că își dorește o confruntare cu Victor Ponta, șeful partidului Pro România.

Marian Vanghelie: „Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez.

Marian Vanghelie: „Percepția greșită este în felul următor – cine este mai alunecos și mai mincinos, acela este om politic”
Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică. Din păcate, la noi, în România, percepția greșită este în felul următor – cine este mai alunecos și mai mincinos, acela este om politic. Incorect! Un om politic înseamnă un om cu demnitate, un om curajos, un om care spune lucrurilor pe nume și care se ține de cuvânt”, a scris pe blogul său Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5 al Capitalei.

Fostul edil mai precizează că poartă discuții cu mai multe partide politice.

Marian Vanghelie: „Am discuții cu mai multe partide”
„Din această cauză suntem în stadiul actual în care nu mai avem nici politicieni pentru că am considerat că cei care mint și sunt alunecoși sunt adevărații politicieni. Am discuții cu mai multe partide. În momentul în care va fi o închidere de protocol ne veți vedea unii lângă alții.

Candidatura lui Ponta nu este sigură
Victor Ponta a dat asigurări că partidul pe care îl conduce, Pro România, va avea un candidat în cursa pentru alegerile locale la Primăria Genearală a Capitalei. Totuși, fostul premier nu a spus sigur dacă el va fi candidatul la PMB.

„Eu n-am vorbit despre candidatura mea. Eu cred că există candidați mai buni decât mine. Eu sper să conving un om mult mai bine decât mine pentru funcția de primar general să candideze. Când spun că îmi propun sunt și foarte avansat în acest sens”, a declarat Victor Ponta recent.


Citeste si...
Ponta s-a autosuspendat, adversarii sai politici il ataca dur