Valentina Pelinel și-a rărit aparițiile TV și își dedică tot timpul familiei. Frumoasa blondă, care are trei copii cu afaceristul Cristian Borcea, a postat recent pe Instagram o poză cu băiețelul cuplului. Milan a crescut și seamănă perfect cu mama sa.

Chiar dacă este pandemie, Valentina Pelinel și-a scos băiețelul din casă și l-a dus la muzeu. Ca o mămică responsabilă, soția lui Cristi Borcea și-a pus mască de protecție atât ei, cât și copilului. Cei doi s-au pozat lângă o machetă de la Muzeul Căilor Ferate Române, Milan fiind pasionat de trenuri.

“Este atât de important să cultivăm pasiunile celor mici. Milan este fascinat de trenuri și pescuit și mă bucur să-l văd descoperind de fiecare dată ceva nou. Azi am vizitat Muzeul Căilor Ferate Române” – a scris Valentina Pelinel pe Instagram, lângă fotografia în care apare alături de băiat.

Milan a împlinit patru ani în 8 iunie și este primul copil al cuplului Valentina Pelinel – Cristian Borcea. Băiatul blond cu ochi mari și albaștri seamănă perfect cu frumoasa lui mamă. Urmăritorii de pe Instagram au felicitat-o pentru educația pe care i-o oferă lui Milan. Valentina le mai are acasă pe gemenele Rania și Indira, care au venit pe lume în 1 martie 2019. Vedeta este foarte mândră de familia ei, iar pagina de Instagram este plină de fotografii cu cei trei copii pe care îi are cu fostul patron de la Dinamo.


Citeste si...
Firea face glume pe seama refuzului de a candida la Cotroceni: Nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte