Gheorghe Visu, unul din cei mai apreciati actori din Romania şi care a devenit şi mai cunoscut publicului de toate vârstele după rolul din serialului „State de Romania”, a fost nevoit să-şi schimbe destul de mult înfăţişarea.

Gheorghe Visu este implicat in alte productii cinematografice şi a fost nevoit să slăbească incredibil de mult. Actorul a fost prezent in decursul acestui weekend la Fesivalul de Film de la Sarajevo, acolo undem in aplauzele tuturor, a obtinut premiul pentru cel mai bun actor, cu rolul sau din productia „Caini”, in regia lui Bogdan Mirica.

„Ma bucur enorm ca Gheorghe Visu a obtinut premiul pentru cel mai bun actor la Sarajevo. Faptul ca pentru rolul asta a slabit 27 de kilograme a devenit de-a lungul interviurilor un fel de anecdota – dar pentru mine, care l-am vazut cum s-a lasat locuit de personaj de-a lungul filmarilor, e mai mult decat atat. A fost dedicat 100% si pentru asta nu pot decat sa-i fiu recunoscator”, a comentat regizorul Bogdan Mirica, despre performanta actorului.
In filmul Caini, Gheorghe Visu revine pe marele ecran cu un rol impresionant. Publicatia franceză Télérama il compara cu starurile western-ului american de altadata si da exemplul lui Walter Huston in The Treasure of the Sierra Madre.

Citeste si...  Cel mai de temut Interlop din românia, Ghenosu, extradat din Marea Britanie