USR ieşire dură la adresa PSD-ului.  Uniunea Salvaţi România susţine că rectificarea bugetară adoptată marţi cu ”modificări toxice” introduse de PSD-ALDE aruncă România ”într-o nouă criză economică” şi va însemna fie taxe mai mari ori mai multe pe muncă, fie „împrumuturi împovărătoare”, deficit şi inflaţie.

Rectificarea bugetară, adoptată astăzi cu modificări toxice introduse de PSD-ALDE, nu face altceva decât să arunce România într-o nouă criză economică, în ciuda eforturilor depuse în ultima perioadă pentru evitarea ei.

Iresponsabilitatea politică a PSD este cu atât mai mare cu cât, ţinând cont de modul în care a impus modificările la rectificarea bugetară, există serioase semne de întrebare cu privire la constituţionalitatea legii adoptate astăzi de Parlament. Nu le poţi spune pensionarilor că vrei să le majorezi pensiile cu 40% când ştii bine că ai făcut astfel încât legea să fie neconstituţională, scrie USR, pe Facebook.

Conform USR, majorarea pensiilor ar genera un minus de zeci de miliarde de lei în bugetul statului.

Citeste si...
Veste bună: Se redeschid terasele în aer liber și plajele

Nu poţi să-i păcăleşti că vrei să le creşti pensiile când propriul tău ministru de Finanţe pleda, când era în funcţie, pentru amânarea majorării, conştient fiind că aceasta înseamnă un minus de zeci de miliarde de lei în bugetul statului.

USR ieşire dură la adresa PSD-ului: Ipocrizia de astăzi a PSD va însemna pentru români fie taxe mai mari ori mai multe pe muncă, fie împrumuturi împovărătoare, deficit şi inflaţie. Senatorii şi deputaţii USR nu au girat, în Parlament, amendamentele toxice formulate de majoritatea PSD-ALDE, majoritate care, după ce a guvernat aproape trei ani şi a lăsat găuri uriaşe în bugetul de stat, aruncă în haos finanţele României, afirmă USR, notează agerpres.ro