Televiziunea patronata de Sebastian Ghita, România TV, se poate alege cu un proces din partea unui fost ministru din Guvernul Victor Ponta. Astfel, Lucian Isar vrea să dea în judecată televiziunea de știri după ce aceasta a prezentat o informație falsă despre el, spunând că este consilierul șefului TVR.
lucian-isar-com1
”Este o minciuna. Nu sunt consilierul directorului TVR. Am un proces castigat deja cu Romania TV pentru calomnie. Pentru această noua colportare de miciuni mă gandesc serios la o noua acțiune in instanța”, a spus Lucian Isar în exclusivitate pentru stiripesurse.ro.
Potrivit unei stiri prezentate duminica dimineata la România TV, Lucian Isar a fost numit consilierul șefului TVR, Stelian Tănase. Isar are un CV impresionant, detinand functia de vicepresedinte la Citibank Romania, apoi cea de vicepresedinte la Bancpost.
 
A fost olimpic la matematica, are studii de matematica la Universitatea din Bucuresti si de finante-banci la ASE, un master in matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago si programe avansate urmate la Harvard.
Ca urmare a acestei false informatii prezentate cu titlu de certitudine, Lucian Isar vrea să dea în judecată televiziunea de știri după ce aceasta a prezentat o stire eronata despre el, spunând că este consilierul șefului TVR.
Citeste si...  Gheorghe Ştefan, probleme de sănătate după gratii.