Vitalie Stan, managerul Spitalului de Arsi din Bucuresti, cel care a fost arestat in dosarul “Silicoane pentru vedete”, facea bani pe banda rulanta, insa se folosea de orice tertip ca sa fenteze statul.

Daca e sa ne luam dupa declaratia de avere, doctorul Vitalie Stan nu este o persoana bogata. El detine un teren in Mogosoaia de 575 metri patrati si o casa impreuna cu sotia sa de 240 de metri patrati. Insa medicul isi permitea sa mearga in locuri exotice cu banii obtinuti din operatiile estetice. De altfel, medicul care a fost retinut vineri impreuna cu seful Sectei de Chirurgie Plastica, Nicolae Antohi, medicii Aurelia Isac, Florica Gusa, Carmen-Elena Boiangiu, Ioan Costica Ghita Plujdescu, Florin Parasca, Ivan Vatamanescu si Elena Cristina Isac, are si pasiuni destul de costisitoare.

El este pasionat de off-road, iar in garajul din Mogosoaia ascunde doi bolizi preparati special pentru teren accidentat. Insa, chiar daca castiga o multime de bani din operatiile estetice ilegale, Vitalie Stan a gasit o metoda pentru a nu plati impozit pe masini: le-a inmatriculat in Bulgaria. (Sursa foto facebook.com)
(Alex Saulea)

Această prezentare necesită JavaScript.

Citeste si...  Uite de ce este bine pentru sanatatea ta sa ai fundul mare!