Edilul comunei Păltiniș, din județul Caraș-Severin, Ioan Popovici, de la PSD, în vârstă de 70 de ani, a murit, marți, în timp ce se afla în instituție, acesta suferind un infarct. Primarul se afla la cel de-al cincilea mandat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Primăriei Păltiniș, marți, în jurul orei 13.00, edilului i s-a făcut rău în timp ce se afla în instituție. Imediat, un angajat a sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat de urgență la Primăria Păltiniș, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Martorii au declarat că edilul Popovici se afla în biroul său și a rugat o angajată să-i aducă un iaurt. În momentul în care aceasta a pătruns în birou, primarul Popovici acuza o stare de disconfort. A fost chemat de urgență medicul de la dispensarul din comună, iar pe apelul de urgență 112 s-a solicitat intervenția unui echipaj medical. Acesta a sosit, dar după mai bine de 45 de minute de încercări de resuscitare, cadrele medicale au declarat decesul lui Ioan Popovici în urma unui infarct miocardic.

Citeste si...  Sunt concurente, dar cu aceleaşi idei!

Ioan Popovici avea 70 de ani și se afla la cel de-al cincilea mandat de primar al comunei Păltiniș, din județul Caraș-Severin.