Edilul comunei Păltiniș, din județul Caraș-Severin, Ioan Popovici, de la PSD, în vârstă de 70 de ani, a murit, marți, în timp ce se afla în instituție, acesta suferind un infarct. Primarul se afla la cel de-al cincilea mandat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Primăriei Păltiniș, marți, în jurul orei 13.00, edilului i s-a făcut rău în timp ce se afla în instituție. Imediat, un angajat a sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat de urgență la Primăria Păltiniș, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Martorii au declarat că edilul Popovici se afla în biroul său și a rugat o angajată să-i aducă un iaurt. În momentul în care aceasta a pătruns în birou, primarul Popovici acuza o stare de disconfort. A fost chemat de urgență medicul de la dispensarul din comună, iar pe apelul de urgență 112 s-a solicitat intervenția unui echipaj medical. Acesta a sosit, dar după mai bine de 45 de minute de încercări de resuscitare, cadrele medicale au declarat decesul lui Ioan Popovici în urma unui infarct miocardic.

Citeste si...
Iată de ce a plans Javi Martinez înainte meciului Bayern Hoffnheim

Ioan Popovici avea 70 de ani și se afla la cel de-al cincilea mandat de primar al comunei Păltiniș, din județul Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.