Premierul: „Mă onorează sprijinul lor!”

 unpr

UNPR a anunţat duminică, printr-un comunicat de presă, că partidul va strânge semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la Palatul Cotroceni. UNPR şi-a propus să strângă fix un milion de semnături pentru candidatura lui Ponta.

Susţinerea pentru această candidatură a fost exprimată de Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, cu ocazia evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei PSD – UNPR – PC la alegerile pentru Parlamentul European.

Gabriel Oprea a declarat că ”Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească. A venit cu o viziune proaspătă şi corectă. A dat României o voce, cu adevărat, liberă de trecut şi o privire orientată cu hotărâre spre viitor. Şi tocmai din acest motiv, Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României!”

Aceeaşi opţiune este împărtăşită de toţi membrii şi simpatizanţii UNPR. Pensionarii membri ai Uniunii îşi doresc un preşedinte tânăr care să poată rezolva problemele celor în vârstă. Femeile din UNPR susţin un preşedinte care să le reprezinte pe fiecare dintre ele. Iar tinerii din Uniune vor un preşedinte energic, un tânăr care la revoluţie avea o vârstă apropiată de a lor, un lider care, prin parcursul şi cariera sa profesională, dă tuturor speranţa că prin muncă se poate reuşi.

UNPR consideră că la alegerile din noiembrie românii vor alege ca şef de stat un om în care să creadă şi pe care să-l urmeze. Iar acesta nu poate fi altul decât Victor Ponta”, se arată într-un comunicat de presă al UNPR.

Într-o declarație acordată presi, premierul a pus: “Mă onorează sprijinul lor, ca și al celor de la PC, dar decizia privind candidatul nostru la prezidențiale este o decizie colectivă, și o vom lua împreună după 25 mai“.

Citeste si...  Explozie la Paris! Premierul francez, la locul dezastrului