Universitatea Craiova ar putea reuşi cel mai scump transfer din istoria clubului. Gică Craioveanu a recunoscut că echipa din Bănie se află în negocieri cu echipe din Italia pentru vânzarea lui Universitatea Craiova ar putea reuşi cel mai scump transfer din istoria clubului. Gică Craioveanu a recunoscut că echipa din Bănie se află în negocieri cu echipe din Italia pentru vânzarea lui Alex Cicâldău.

Universitatea Craiova ar putea reuşi o nouă super lovitură pe piaţa transferurilor. Alex Cicâldău este curtat de mai multe echipe din străinătate, dar Gică Craioveanu lasă de înţeles că cele mai avansate negocieri sunt cu o echipă din Serie A.

Craiova, un nou super transfer în străinătate? Ce echipe îl vor
În vârstă de 23 de ani, Cicâldău este unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din România. A impresionat şi la Campionatul European de Tineret 2019, care s-a desfăşurat în Italia şi San Marino. De altfel, atunci a fost remarcat de mai mulţi scouteri, câţiva dintre ei chiar din Italia.

Întrebat despre transferul lui Alex Cicâldău, Gică Craioveanu a lăsat de înţeles că mijlocaşul este foarte aproape de Serie A: ”Cicâldău am auzit că e mai aproape de Italia, decât de Spania. Dar eu sper să rămână aproape de Craiova, de titlu, să ne facă bucuroşi”, a spus directorul de imagine al Craiovei.

Potrivit presei din Italia, Craiova are oferte de transfer pentru Cicâldău de la Sampdoria şi de la Sassuolo – unde joacă şi Vlad Chiricheş.

Universitatea Craiova vrea să facă cel mai scump transfer din istoria sa
Negocierile sunt însă intense. Craiova nu este dispusă să-l lase pe Alex Cicâldău să se transfere pentru orice sumă. Potrivit sampnews24.com, Sampdoria a făcut o ofertă de transfer pentru Cicâldău în valoare de 4 milioane de euro, dar oficialii echipei din Bănie au fost categorici şi au transmis că vor în jur de 10 milioane de euro.

Însă cele mai avansate negocieri par a fi cu Sassuolo, echipă antrenată de Roberto De Zerbi, fost mijlocaş la CFR Cluj. De altfel, Sassuolo a plătit anul trecut 9 milioane de euro pentru transferul lui Vlad Chiricheş de la Napoli, semn că echipa dispune de suficiente fonduri pentru a îndeplini pretenţiile Craiovei.

Dacă Universitatea Craiova reuşeşte să-l transfere pe Alex Cicâldău la Sassuolo pentru 10 milioane de euro, mijlocaşul de 23 de ani va deveni cel mai scump jucător din istoria clubului. În acest moment, recordul este deţinut de Alex Mitriţă, pentru care New York City a plătit 8 milioane de euro.

De asemenea, Alex Cicâldău ar fi cel mai scump transfer din Liga 1 şi-l va depăşi pe Nicolae Stanciu, pentru care Anderlecht a plătit 9,7 milioane de euro când l-a cumpărat de la FCSB.

Citeste si...
Căpitanul lui Dinamo, Dragoș Grigore, va semna cu Toulouse!