Vremurile in care doar cei care detineau o casa se puteau bucura de atmosfera si beneficiile unui semineu, au apus demult. Semineul electric 3D este solutia perfecta pentru aceia dintre noi care locuiesc la bloc. Gratie tehnologiei moderne si inovatiilor in materie de solutii de incalzire, acum te poti bucura de senzatia unor focare seminee veritabile, in confortul propriului tau apartament.

Confortabile si usor de utilizat datorita telecomenzii, timerului, afisajului reglabil si termostatului, semineele electrice sunt ideale pentru a inlocui un semineu traditional pe lemne, in locurile in care acesta nu se poate amplasa cum ar fi de exemplu, un apartament la bloc

Datorita combinatiei dintre cele 125 de culori si efectele de joc ale flacarilor generate electronic, nu mai este nevoie sa te retragi intr-un resort izolat in creierii muntilor ca sa te poti bucura de experienta relaxarii in fata unui semineu clasic, citind o carte buna sau petrecand timp de calitate alaturi de persoana iubita sau inconjurat de familie si prieteni. Termostatul digital montat pe semineu, permite verificarea si reglarea temperaturii, acesta putand genera caldura intr-o camera de pana la 37 de metri patrati.

Luminozitatea poate fi setata pe mai multe niveluri astfel incat sa poti obtine ambianta dorita. Optiunea este valabila si pentru reglarea jocului facut de flacarile generate virtual, care permite setarea pe 5 viteze diferite. Consumul energetic este de 11,2 W/h, devine o valoare de neglijat in comparatie cu beneficiile aduse de un semineu Valcea electric.

Citeste si...  Avantajele telemuncii și platformei de instruire online oferită de Euramis

Acest model special de semineu de apartament este disponibil intr-o varietate larga de culori, potrivite  preferintelor fiecarui client in parte. Culorile alb, negru, maro si gri, precum si diferitele modele sculptate pe semineul electric, toate te asteapta pentru a se asorta perfect cu stilul locuintei tale si pentru a-ti aduce un plus de confort, design si relaxare.

Pentru a nu lasa niciun detaliu neplanificat, semineele electrice 3D sunt echipate cu un timer, ce poate fi setat intr-un interval de la 30 min pana la 9h. De asemenea, luminozitatea poate fi setata pe 5 nivele diferite la orice model de semineu electric 3D si ofera utilizatorului posibilitatea de a obtine luminozitatea ideala in functie de preferintele sale si de ambianta pe care doreste s-o creeze. Acest fapt este valabil si in cazul vitezei flacarilor, reglabile în 5 trepte de putere.

Combinatie perfecta intre design si functionalitate, semineul electric devine o veritabila masina a timpului cu care vei calatori in vremurile copilariei tale, intorcandu-te in casa calda a bunicilor, dar si un element de decor ce va inobila spatiul destinat familiei tale, cu aura unui sanctuar de relaxare si buna dispozitie, toate acestea in intimitatea propriului tau apartament de la bloc.

Daca ai intrebari sau orice alt fel de nelamuriri, echipa de la pefoc.ro iti sta la dispozitie prin specialistii sai, cu consultanta gratuita, astfel incat tu sa primesti cele mai bune sfaturi pentru alegerea acelui semineu pe lemne, termosemineu sau biosemineu potrivit locuintei tale.