Metroul uşor a deraiat pe linia 41, aproape de Piaţa Presei Libere

 tramvai

Circulaţia pe linia 41 este blocată după ce un tramvai s-a rupt în două. Incidentul s-a produs vineri dimineaţă, la capăt de linie în zona Piaţa Presei.

Circulaţia pe linia 41, întreruptă după deraierea unui tramvai în zona Piaţa Presei Libere, a fost reluată după aproximativ o oră şi jumătate, a declarat pentru purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

Potrivit lui Tobescu, echipele de intervenţie ale RATB au repus pe linie tramvaiul deraiat în jurul orei 09.00, în apropierea capătului de linie de la terminalul Piaţa Presei Libere, acesta fiind dus la depou.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41, care fac legătura între cartierul Ghencea şi Piaţa Presei Libere, a fost reluată în jurul orei 10.30.

Un tramvai al liniei 41 a deraiat, vineri dimineaţă, în apropiere de capătul de linie de la Piaţa Presei Libere, nefiind înregistrate victime, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

Tramvaiul, care venea dinspre cartierul Ghencea, a deraiat în jurul orei 09.00, în apropierea capătului de linie de la terminalul Piaţa Presei Libere, în zona ultimului macaz înainte de schimbarea sensului de mers.

În momentul deraierii, burduful care delimita două dintre vagoanele tramvaiului s-a rupt, a precizat Tobescu.

De asemenea, pentru preluarea călătorilor pe sensul dinspre Piaţa Presei Libere spre cartierul Ghencea au fost introduse temporar autobuze ale liniei 641.

 

 

Citeste si...
Violenţe la Istanbul! Poliţia a folosit gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor