Marius Copil, jucător de tenis din România, a recunoscut că a fost abordat de o persoană necunoscută, care i-a propus „să trântească” un meci.

116bd49d53e84dbd2eb58276054ba508-465x390

Marius Copil confirmă și el că mafia pariurilor sportive a prins rădăcini și în „Sportul Alb”. Componentul echipei de Cupa Davis a României a spus că, la un moment dat, a fost abordat de un necunoscut, pe Facebook, și a primit propunerea de a blătui un meci.

„Jucătorii prinşi ar trebui suspendaţi pe viaţă! Cei care fac aşa ceva n-au respect pentru sport, sunt laşi! Am avut o ofertă, la turneul de la Miami, ca să trântesc un meci! Mi-a scris cineva pe Facebook că îmi dă 30.000 de euro, ca să pierd un set. Mi-a spus că oferta rămâne valabilă pentru când doresc eu. Am raportat imediat la Tennis Integrity. Dacă nu raportezi şi se află că ai fost ofertat, ai probleme. Urăsc pariurile. Din cauza lor mi-am şters contul de Facebook, cele care există nu sunt ale mele. Mi l-am şters, fiindcă am primit mesaje urâte: înjurături, ameninţări cu moartea, că vin peste tine în cameră, că te omoară!”, a spus Copil pentru sportnews.ro.

Citeste si...
George Becali la instanta suprema