A sfârșit după ce s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje

politia

Sinucidere socanta in noaptea de Revelion. Un tanar a sarit de pe un bloc de zece etaje din centrul Timisoarei.

Un tânăr de aproximativ 20-25 de ani și-a dat ultima suflare în noaptea de Revelion, la Timișoara. Din motive cunoscute doar de el, a decis să intre într-un bloc din centrul orașului și să sară în gol de la ultimul etaj, potrivit presei locale.

Locatarii blocului susțin că tânărul a dat târcoale imobilului mai mult timp, iar apoi a găsit o modalitate de a intra în scară. În câteva minute, băiatul a deschis un geam de pe casa scării și, înainte ca cineva să îl poată împiedica, a sărit de la ultimul etaj, zdrobindu-se de asfalt.

Oamenii au sunat imediat la 112 și i-au aprins o lumânare la picioare. La fața locului au sosit imediat mai multe echipaje de Poliție, împreună cu criminaliști. Deoacamdată, tânărul a rămas neidentificat, el neavând niciun act asupra lui. De asemenea, el nu a lăsat niciun bilet prin care să își explice gestul.

Polițiștii vor continua ancheta și vor încerca să stabilească atât identitatea sinucigașului, cât și motivele care l-au făcut să recurgă la acest gest extrem.

 

Citeste si...  Obiceiuri alimentare care îţi sabotează dieta