Un student de 21 de ani din judeţul Bacău este căutat de oamenii legii, după ce a dispărut de acasă în urmă cu trei zile. Acesta a lăsat în urmă şi un bilet de adio.

ff_26817300

Familia a alertat autoritatile dupa ce in camera tanarului a gasit un bilet in care baiatul cerea iertare, dar si sa fie uitat de ai lui. Elvis a fost vazut ultima data luni de catre mama lui. Cand s-a intors acasa femeia nu l-a mai gasit. A incercat sa-l sune, dar avea telefonul inchis.

In camera tanarului, mama a gasit intr-un sertar un bilet in care studentul a scris ca isi cere iertare pentru ce urma sa faca si ii ruga pe ai lui sa-l uite. Tanarul nu a luat cu el actele sau banii. E o fire introvertita povestesc toti cei care il cunosc, potrivit stirileprotv.ro.

Elvis a fost retras in ultima vreme, dar nu a dat nici un moment de banuit ca ar pleca de acasa.

Familia, prietenii si vecinii s-au mobilizat si au pornit in cautarea lui Elvis, insa pana acum nu au avut niciun rezultat. Totodata, parintii tanarului au anuntat si politia.

Elvis are 1,85 inaltime, constitutie atletica, par negru si ochi caprui. Cand a disparut avea o bluza gri, blugi, pantofi sport gri si o sapca albastra.

Citeste si...
Speranţe! Michael Schumacher dă semne că îşi revine