Un poliţist din judeţul Timiş a fost lovit cu piciorul în cap de un şofer fară permis de conducere în regulă  în vîrsta de 26 de ani care l-a prins la volan fără acte în regulă.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara. Polițiștii au primit o informație cum că un şofer fară permis care  conducea făra acte în regulă avea pemisul de conducere suspendat  se află la volanul unei mașini pe DN6.

Un echipaj de poliţie a pornit pe urmele individului, pe care l-a oprit în trafic, însă acesta a devenit recalcitrant, potrivit Opinia Timisoarei.

Pentru că tânărul de 26 de ani a devenit agresiv, oamenii legii au fost nevoiţi să îl încătuşeze, pentru a-l conduce la secția de poliție.

Citeste si...  Andreea Marin, vacanţă prelungită în destinaţii exotice

La un moment dat, bărbatul, nervos, a ridicat un picior și l-a izbit în cap pe polițistul care conducea autospecială de Poliție. Acesta a frânat și din fericire a evitat un accident rutier. Polițistul lovit se află acum în afară oricărui pericol.

Ajuns la Spitalul Municipal Timişoara, individul ar fi devenit din nou agresiv, conform Mediafax, a făcut scandal şi a spart geamul maşinii de poliţie.