Doar în Uniunea Europeană, în fiecare oră apar aproximativ 10 companii noi, iar dintre acestea, mai mult de un trei sferturi rezistă pe piață și peste un an. Pe plan global, cel mai probabil că vorbim despre mii de noi firme pe oră, iar fiecare dintre acestea încearcă să-și lase cât mai adânc amprenta asupra pieței în care activează. Printre afacerile inovative cărora merită să le acordăm toată atenția noastră se numără Kimbino.

Apărută de curând, la sfârșitul verii trecute, această companie slovacă alcătuită din tineri determinați să schimbe în bine lucrurile are o strategie clară. În primul rând, să ajute lumea să fie cât mai ecologică, dar și mai mult, să facă acest lucru aducând în același timp economii de bani și timp. Nu doar că Kimbino îți arată unde sunt reducerile, dar siteul în sine este excelent construit, cu nevoile vizitatorilor în prim-plan – un design nou deosebit de reușit, ușor de navigat pentru a găsi rapid tot ce ai nevoie… Este pur și simplu făcut să te îndrăgostești de el!

Siteul este destinat în primul rând acelor persoane care au cea mai mare nevoie să economisească bani, predominant tinerele mame în căutarea celui mai mic preț pentru lista lor de cumpărături, dar și persoanele mai în vârstă care depind de o pensie scăzută. Scopul final și misiunea tinerilor din spatele acestui produs online este să devină o marcă respectată și iubită de către milioane de oameni în căutarea chilipirurilor. Prezent în numeroase țări, Kimbino aduce cele mai bune oferte în buzunarul tău punând la dispoziția oricui cu o conexiune la internet informații mereu actualizate.

Acestui avantaj i se adaugă și faptul că prioritatea numărul 1 a echipei din spatele acestui serviciu gratuit este calitatea informației, precum și o folosire simplă, prietenoasă, fără reclame agasante sau alte motive să nu ajungi în câteva secunde la informația căutată. Astfel, utilizatorii siteului sunt încurajați să revină zi de zi indiferent ce caută, chiar și dacă vorbim despre produse electronice – este suficient să consulte ultimele cataloage de pe site. Astfel, pot economisi bani în timp ce salvează planeta renunțând la consultarea variantei tipărite a catalogului, cea care distruge pădurile.

Cea mai mare bucurie a echipei tinere de la Kimbino este că acest proiect crește constant, aducând bucurie în viețile a sute de mii de persoane. Astăzi mai mult ca oricând este esențial să gândim „verde” și să nu mai cumpărăm lucruri de care nu avem cu adevărat nevoie. Totul începe cu o listă de cumpărături care include doar ceea ce avem nevoie și se termină cu limitarea cumpărăturilor la acea listă. Care este rostul să irosești bani, munca și resursele semenilor sau copacii din pădure?

Să trăiești responsabil începe cu micile schimbări din viața de zi cu zi, iar pentru cumpărături responsabile, e bine de știut că Kimbino este ecologic, aici să te ajute la orice oră din zi și din noapte!

Citeste si...
Șefa FMI nu exclude izbucnirea unei noi crize financiare