Un incident mai puţin obişnuit a avut loc în Gara Centrală din oraşul german Hamburg, cu câteva zile înainte de Revelion. Un cetăţean român a fost reţinut de poliţiştii germani după ce a agresat două femei folosind un dildo.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Hamburg, citat de Ziarul Românesc, incidentul a avut loc sâmbătă, 28 decembrie, în jurul orei 12.00. Totul s-a derulat cu repeziciune: un român în vârstă de 45 de ani a atacat două femei cu un dildo. Prima dată, el a lovit peste faţă cu jucăria erotică o femeie de 32 de ani, iar atunci când victima a încercat cu disperare să scape de el, a urmărit-o până pe un alt peron, unde a agresat o altă femeie. A fost însă pus rapid pe fugă în momentul în care un cetăţean sirian de 22 de ani a intervenit pentru cele două femei.

Citeste si...
Un român, despre pandemia din SUA: Oamenii nu poartă măști, merg în parc și stau pe paturi la iarbă verde

Nu a ajuns însă departe, pentru că poliţiştii alertaţi l-au reţinut şi l-au dus la cel mai apropiat sediu al Poliţiei Hamburg, chiar în incinta gării. Aici, oamenii legii au făcut primele verificări în baza de date şi au descoperit că cetăţeanul român era căutat pentru mai multe furturi. Chiar şi aşa, bărbatul a fost eliberat şi va fi cercetat în libertate, însă s-a ales cu dosar penal şi riscă acum să facă închisoare în Germania.