Primarul comunei Săcălăşeni, judeţul Maramureș , Emilian Pop, este cercetat de poliţişti după ce şi-a împuşcat o vecină, trăgând după un iepure în curtea casei sale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că, în funcţie de cele constatate în acest caz, urmează să fie luate măsuri de către poliţişti.

„Poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Maramureş s-au sesizat din oficiu privind un incident care a avut loc în comuna Săcăleşeni, un bărbat fiind cercetat cu privire la aspectele apărute. Urmează să fie luate măsuri în funcţie de cele constatate”, a spus Meteş.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul cercetat este primarul comunei Săcălăşeni, Emilian Pop, care ar fi rănit o vecină pe care ar fi împuşcat-o cu puşcă de airsoft, în timp ce trăgea după un iepure în curtea casei sale.

Citeste si...  Israelienii care au organizat o brigadă a terorii în Bucureşti, reţinuţi

Edilul din Maramureș a declarat, la rândul său, corespondentului Mediafax, că este o anchetă a poliţiştilor şi nu poate oferi detalii: „Este o anchetă deschisă, am tras joi seara cu o puşcă de airsoft, din greşeală am atins-o pe o vecină. Nu este nimic grav”.