De ce Răzvan Burleanu îl amenință pe Mircea Sandu?

 burleanu

Continua disputa dintre Mircea Sandu si Razvan Burleanu, fostul si actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. De aceasta Burleanu a iesit la atac, el sustinand ca „Nasul” va trebui sa dea multe explicatii dupa ce auditul pe care l-a comandat la FRF va fi facut public.

„Nu vom peria absolut nimic. Toate informatiile, asa cum le vom primi, vor fi comunicate in modul cel mai transparent si mai credibil posibil. Astept auditul undeva la sfarsitul acestei luni sau la inceputul celei viitoare.

Trebuie sa recunosc ca sunt surprins, de doua sau de trei ori pe zi, de tot felul de grozavii de genul acesta. Nu numai financiare, dar si manageriale. Si ma refer la modul in care FRF a colaborat in aceasta perioada cu UEFA, FIFA, ca sa nu ne referim la o relatie care nu a functionat aproape deloc in zona de politici publice de legislatie, unde fotbalul romanesc si sportul romanesc au nevoie sa produca schimbari”, a declarat Burleanu pentru ProSport.

Presedintele Federatiei a venit si cu exemple, el povestind cum s-ar fi umflat facturile la finalele Cupei Romaniei sau cum erau irositi banii de la UEFA.

 

Citeste si...  VIDEO: Trupa Vunk a lansat videoclipul melodiei „La nebunie“