În aceste zile, când ţara este sfârtecată de neînțelegeri și ură, când toate bogățiile ei au intrat în mâinile străinilor, când sărăcia bate la ușa fiecărui român cinstit, când politicienii se războiesc pentru a-și agonisi averi din proprietățile țării, câțiva români s-au strâns și au format un partid, PARTIDUL REFORMATOR.

PARTIDUL REFORMATOR:

Reprezentanții acestui partid îi îndeamnă pe cetățenii de bună credință să se alăture lor, pentru a scoate, împreună, ȚARA din prăpastia în care a fost împinsă de cei care au condus-opână acum!În programul său, această nouă formațiune politică dorește
-reindustrializarea țării
-revigorarea agriculturii pe baze moderne
-o nouă organizare a asistenței medicale
-aducerea culturii și învățământului la un nivel avansat.
-exploatarea bogățiilor țării în folosul poporului român
-reducerea cheltuielilor de înarmare și reînfințarea stagiului militar
-realizare de intreprinderi care să-ipreia pe cei care sunt apți de muncă și primesc ajutor social
-refacerea demnității poporului român
PARTIDUL REFORMATOR este o formațiune politică de centru-stânga, cu elemente național-patriotice, care se angajează ca, împreună cu oamenii de bună credință din țara noastră, să realizeze o îmbunătățire a nivelului de trai al românilor! În acest moment, Decembrie 2018, conducerea Partidului Reformator a reușit să construiască o putermixă Organizație Centrală și 24 de Filiale județene, precum și 4 Filiale de sector ale capitalei. Năzuința membrilor din acest nou partid este ca toți cetățenii României să beneficieze de mâncare, căldură, liniște și siguranță!
CETĂȚENI, alăturați-vă acestui partid și uitați-i pe cei pe care i-ați votat!

Citeste si...  Schimbari masive administratia publica

PARTIDUL REFORMATOR: