Christian Sabbagh divorţează după 10 ani de căsnicie!

christian-sabbagh_sotie-1

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, divorteaza dupa 10 ani de mariaj. Cei doi soti au luat aceasta decizie de comun acord si sustin ca lupta pentru ca fiica lr, Yasmine, in varsta de 5 ani, sa nu aiba de suferit din pricina separarii.

Christian Sabbagh a decis sa incheie mariajul de zece ani cu sotia lui, Louisa, si sustine ca isi doreste o separare discreta, departe de ochii mass media, o separare care sa nu o afecteze pe fiica lor, Yasmine, in varsta de 5 ani.

“Am hotarat impreuna cu sotia mea ca dupa 10 ani de casnicie sa mergem pe drumuri separate, cu dorinta insa de a pastra o relatie de prietenie. Avand in vedere ca fructul iubirii noastre este reprezentat de micuta Yasmine in varsta de 5 ani, ne dorim sa o protejam cat se poate de mult in aceasta perioada dificila. Imi doresc sa-mi canalizez toata energia, forta si credinta in Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul sa depaseasca aceste momente de rascruce cat mai bine cu putinta.

In calitate de tata si de sot, va rog sa ne respectati intimitatea si decizia de a pastra discretia totala in ceea ce priveste acest subiect. Va rog sa nu difuzati stiri cu privire la acest subiect sensibil si, de asemenea, sa respectati decizia mea de a nu face declaratii ulterioare cu privire la cele intamplate.

Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc tuturor celor care ma sprijina in aceste zile cruciale pentru familia mea”, a declarat Christian Sabbagh.

christian-sabbagh_sotie

Anul trecut, in luna septembrie, Christian Sabbagh nu a putut fi alaturi de sotia lui de ziua acesteia de nastere. Era plecat pe frontul de razboi pentru a filma un reportaj, dar i-a transmis consoartei un mesaj emotionant pe Facebook.

“La Multi Ani, draga mea sotie! E pentru prima oara cand plec intr-o expeditie – nu mai putin riscanta decat cele precedente – cu sufletul ravasit. Nu pentru ca imi este teama de ce s-ar putea intampla. Nu! Intotdeauna am iesit la liman. Am vazut de atatea ori chipul had al mortii, incat nimic nu ma mai sperie in aceasta lume.

Am crezut in mine si in puterea interioara de a ma intoarce nevatamat acasa, unde stiu ca ma asteapta cei dragi. Motivul pentru care sunt cuprins de o stare aparte, de melancolie nuantata cu o doza insemnata de parere de rau, tine de faptul ca astazi e ziua de nastere a celei care imi sta alaturi de peste 9 ani, intr-o casnicie care nu mereu a fost fara cusur.

christian-sabbagh-fetita

Iarta-ma, draga mea sotie ca, intr-un astfel de moment atat de insemnat pentru tine, nu iti pot sta alaturi. E pentru prima oara cand se intampla asta, iar sufletul meu tanjeste sa iti fie in preajma. Din pacate, sunt la mii de kilometri distanta de casa. Acolo unde meseria ma cheama.

Incerc sa combin doua lucruri in viata: dragostea ce o port familiei mele si pasiunea pentru profesie. Nu pot altfel. Iar tu ai inteles de fiecare data acest lucru. M-ai sprijinit intotdeauna si sunt convins ca o vei face si in viitor. Nu sunt un jurnalist frenetic. Ci doar un om care stie ca trebuie sa se intoarca acasa. La multi ani Louise! Dumnezeu sa te ocroteasca si sa iti dea putere sa-mi accepti in continuare “toanele de om mare”. Ma voi intoarce repede, ca de fiecare data!”, a fost mesajul transmis de prezentatorul Kanal D.

Citeste si...
Tort XXX pentru Mariana Rosca!