După ce preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a fost agresat verbal de un grup de protestatari, chiar în faţa imobilului în care locuieşte, un membru al Consiliului Superior al Magistraturii cere măsuri urgente. Victor Alistar, reprezentant al societăţii civile în CSM, cere Parchetului General să ia măsuri.

„Este absolut obligatoriu ca Parchetul General să intervină în această chestiune, așa cum ar fi trebuit să intervină când mesaje de instigare au apărut pe internet la începtul lunii august. Violența la care s-a ajuns în societate este răspunsul la lipsa totală de reacție a autorităților.

Este de remarcat faptul că aceste lucruri se întâmplă din ce în ce mai des în societate, nu doar în Bucureşti, Trebuie văzut câte dosare penale au fost începute pe aceste elemente de violență, pe agresarea unor persoane. Să ne dăm seama care dintre autoritățile statului au pemis să se ajungă la această stare inacceptabilă de agresivitate în societate.

Citeste si...
Bombă! Mircea Badea pierde un alt proces şi trebuie să plătească mii de euro!

Aștept totuși ca Parchetul General să deschidă o anchetă. Mâine e o zi lucrătoare. Așteptăm să vedem. Oricum, trebuie să vedem la ce infracțiune s-ar încadra această agresiune la adresa președintelui CCR”, a declarat Victor Alistar la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.