Un medic plecat din sistemul românesc a reacționat la cele petrecute în ultimele zile în România. Acesta își ceartă colegii pentru că nu au avut nici un fel de reacție după tot scandalul creat în jurul Guvernului. Mai mult, acesta le reamintește colegilor de breaslă că li s-au mărit salariile și au primit și alte facilități.

„Lumea medicala din care cu onor fac parte desi acum lucrez afara din tara ar trebui sa se priveasca in oglinda si sa vada cine a introdus bursa pentru rezidenti,cine le-a refacut salariile dupa scaderea din epoca Basescu, cine le-a replatit sporul de doctorat doctorilor in medicina, cine le-a crescut salariile din nou cu 15%, care e singurul partid care prevede inca 2 mariri salariale substantiale in programul de guvernare si cine a redeschis spitalele pe care le inchisese guvernul Boc.
Voua nu va e un pic rusine?
Am ajuns eu sa vin din Scotia,care nu cistig un leu din tara, sa merg la Bucuresti sa va apar drepturile si sa sustin guvernul care v-a facut atita bine, in timp ce voi va ascundeti toti prin scorburi?
Nu am vazut intre prietenii mei medici (cu o singura exceptie) o luare de pozitie impotriva abuzurilor la care e supus acum guvernul Grindeanu care,da,s-a pripit cu acea ordonanta,am admis asta de la inceput.
Vreti sa ma aduceti in starea in care sa-mi fie rusine ca sint coleg cu voi?” a scris pe Facebook Dr. Ciuca Mihai.

Citeste si...
Iată cine a fost Matei Balș, cel al carui nume îl poartă Institutul de Boli Infecțioase din Capitală