Primarul comunei Preuteşti din judeţul Suceava a fost lovit în faţă de un sătean beat, care îi reproşa că locuinţa sa a rămas neracordată la apă. Primarul a sunat la 112, dar agresorul s-a urcat la volanul unei maşini şi a plecat.

Primarul comunei Preuteşti, Ion Vasiliu, a fost lovit în faţă de un localnic în timp ce făcea un control la şcoala din localitatea Leucuşeşti. Localnicul, băut bine, i-a reproşat primarului că nu l-a racordat la reţeaua de alimentare cu apă a localităţii şi, pentru că edilul a încercat să nu intre în polemică cu acesta, scandalagiul l-a lovit pe primar cu pumnul, în zona feţei.

Imediat după ce l-a lovit pe edil, localnicul s-a urcat în maşină şi a plecat, fiind prins pe drum de către poliţişti, după ce primarul a cerut ajutor prin 112.

Citeste si...
A.G Weinberger și Nico vs. Dan Grețcu și Carmen Hara la Super Cireașa de pe tort

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru MEDIAFAX primarul a primit o lovitură în zona feţei de la bărbatul beat, după care acesta s-a urcat în maşină şi a plecat, fiind prins apoi de poliţişti. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest şi avea o alcoolemie de 1,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care va face cercetări pentru ultraj.