Un lider PSD are o teorie halucinanta despre Alianța Vestului este un demers strict politic al primarilor din Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea și Arad pentru a crea presiune și a se impune în lupta internă din PNL și o modalitate pentru a avea forța de a-și negocia candidați pentru alegerile europarlamenatre, spune președintele PSD Cluj, conform Mediafax.

Președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că primarii din Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea și Arad au primit un răspuns din partea comisarului european Corina Crețu potrivit căruia nu se pot accesa fonduri europene pe structura AVE.

”Alianța Vestului este un demers strict politic al celor patru primari liberali pentru a crea presiune și a se impune în lupta internă din PNL. Este o modalitate pentru a avea forța de a-și negocia candidați pentru alegerile europarlamenatre, este un exercițiu strict politic intern. Aceasta este miza. Comisarul european Corina Crețu le-a răspuns că nu se pot accesa fonduri europene pe această structură. Nu știu cât de onorabil este pentru Cluj să se asocieze cu niște personaje exotice, cum sunt Nicolae Robu și Gheorghe Falcă”, a spus Nasra.

Citeste si...
Episcopul Husilor, despre Iohannis: Este nihilist cu acte in regulă!

Primarii liberali ai municipiilor Timișoara, Cluj-Napoca, Arad și Oradea au lansat, în 8 decembrie 2018, la Timișoara, Alianța Vestului (AVE), parteneriat prin care vor să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune.