Un lider județean PNL anunță că în partid vor mai veni „oameni de valoare de la PSD”, în contextul în care președintele Klaus Iohannis și liderul PNL, premierul Ludovic Orban, s-au declarat împotriva traseismului politic pe fondul trecerii a zeci de primari PSD la PNL.

„Dacă vrei să şubrezeşti un partid politic, trebuie să-l loveşti din interior. Vom continua să mai luăm oameni de valoare de la PSD. Şi ei au procedat la fel la un moment dat”, a declarat președintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu.

Un lider județean PNL anunță că va continua racolarea de PSD-iști de valoare

Același lider PNL a mai afirmat, într-o altă declarație citată de presa locală, întrebat cum comentează faptul că președintele României, Klaus Iohannis, a spus că nu vede deloc cu ochi buni traseismul politic:

„Nu vedem nici noi cu ochi buni traseismul politic! Dar noi trebuie să găsim cei mai buni candidați și gospodari pentru localitățile din Argeș. Trebuie să fie buni gospodari, nu politicieni. De aceea noi am considerat că avem nevoie de administratori care să știe lucrurile, nu să vină să o ia de la zero, ci să conducă din a doua zi primăria – ca la Pitești. Acest lucru este o necesitate. Noi propunem piteștenilor nu un om politic, ci un administrator, un manager de primărie”.


Citeste si...
Sorin Grindeanu revina în PSD și renunță la postul de la ANCOM