Polițiștii și inspectorii școlari din Teleorman fac anchete într-un liceu din Alexandria, județul Teleorman, după ce mama unui elev a reclamat că fiul ei i-a spus că patru colegi l-au supus unor perversiuni sexuale în incinta școlii potrivit mediafax.

Mama unui elev în clasa a IX-a a liceului Rulmentul din Alexandria a depus o plângere la Poliția din Teleorman, în care reclamă faptul că patru colegi de liceu ai fiului ei, în vârstă de 15 ani, cu probleme psihice, perversiuni sexuale la care a fost supus de colegi

Purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că s-a întocmit un dosar penal pentru agresiune sexuală.

„Mama copilului a sesizat că fiul ei, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a noua la un liceu din Alexandria ar fi fost agresat sexual de mai mulți colegi. Nu se știe dacă asta s-a întâmplat o singură dată sau în mod repetat, aceste aspecte se vor clarifica în urma cercetărilor. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de agresiune sexuală, urmând a se propune soluție prin Parchet”, a spus Dragole.

Citeste si...  Ordin! Cristi Borcea îi de dă lucru, din puşcărie, soţiei sale, Alina

La rândul său, inspectorul școlar general din Teleorman, Valeria Gherghe, a declarat că joi începe o anchetă în acest caz.

Gherghe sperăm însă, că imaginile de pe camerele de supraveghere din școală vor clarifica lucrurile și că acuzațiile nu sunt reale.

„M-a anunțat și pe mine directoarea liceului, se pare că e o anchetă în desfășurare, părinții ar fi depus plângere la poliție. Se zice că s-a întâmplat, că nu avem acum nicio certitudine, dar că s-a întâmplat în perioada februarie-martie. Plângerea s-a făcut și la poliție, merg cu colegii mei într-o anchetă la liceu, poliția desfășoară propria anchetă, a descărcat filmări, pe care le-a predat liceul. Liceul are camere de supraveghere. În același timp, noi sperăm că nu este așa pentru că este un copil cu probleme. Să sperăm că lucrurile nu se adeveresc”, a spus șeful Inspectoratului Școlar Teleorman.

Potrivit unor surse din liceu, se pare că cei patru băieți care l-ar fi abuzat pe băiatul de 15 ani, ar fi vrut să demonstreze faptul că nu sunt homosexuali.