Incidente fără precedent au avut loc la finalul întîlnirii dintre Viitorul și CS Universitatea Craiova. După un meci bun al elevilot lui Hagi care s-au impus cu 2-0, nimic nu avea să anunțe ceea ce s-a întâmplat după fluierul final.

DSpiritele s-au încins imediat după ce centralui Radu Petrescu a pu capăt meciului. Jucătorii lui Hagi s-au bucurat pentru că au urcat pe locul 1 iar Vătăjelu, jucătorul Craiovei a intervenit în cercul bucuriei jucătorilor Viitorului. Hagi a intervenit, împingându-l pe fundașul Craiovei. În acel moment a apărut și Rambe care i-a băgat mâna în gât și l-a împins pe Hagi.

Atât a fost că jucătorii Viitorului au luat foc și pe bună dreptate și Hagi. Din spate a venit Rîmniceanu, care nu și-a putut stăpâni nervii și a sărit să-l bată pe Rambe, doar că cel mai șifonat a ieșit portarul Viitorului care a încast un croșeu puternic de la Rambe. Portarul Viitorului și Rambe au văzut în cele din urmă cartonașul roșu.

Citeste si...  Mutu îl desfiinţează pe Hagi. „Mi se pare un lucru penibil. Câteodată vorbeşte prea mult”

„Cine ești tu să faci probleme aici? Faci tu ce vrei tu, bă? Las-o dracului! Auzi, bă, ce face ăsta?! Mă ia pe mine ăsta la bătaie? Ăștia au venit să mă bată pe mine acasă?”, erau țipetele care se auzeau din gura lui Hagi în timpul interviurilor de după meci de la Dolce.