Un italian de 27 de ani și-a ucis partenera, studentă la medicină, pe motiv că femeia, care era și asistentă medicală, l-ar fi infectat cu coronavirus.

Cel puțin asta a declarat bărbatul în timpul interogatoriului. Lorena Quaranta era studentă în ultimul an la Facultatea de Medicină din Messina, și era logodită de trei ani cu Antonio De Pace, infirmier și student la stomatologie.

Tânăra a fost înjunghiată și strangulată, crima petrecându-se în apartamentul celor doi din Furci Siculo, în dimineața zilei de 31 martie. Bărbatul a sunat la 112 în jurul orei 8.00, spunând: Veniți, am ucis-o, scrie Gazzetta del Sud.

Potrivit sursei citate, tânărul de 27 de ani ar fi încercat să-și ia viața, tăindu-și venele, carabinierii sosiți la fața locului găsindu-l pe bărbat plin de sânge, iar pe tânăra fără viață zăcând pe holul apartamentului.

Citeste si...
Un medic român, îngrozit de faptul că decedații de COVID-19 nu mai pot fi văzuți de familie

Tânărul a explicat că ar fi comis crima într-un acces de furie, pe motiv că partenera lui l-ar fi infectat cu coronavirus. Însă, testele efectuate atât asupra lui, cât și asupra femeii au avut rezultate negative.

Cu toate aceste, anchetatorii exclud o crimă pasională. Bărbatul va fi încarcerat și deferit justiției.

“Suntem tulburați de această tragedie. Orice gest de violență este de condamnat și avem încredere că se va face dreptate, a declarat primarul orașului.