Un român de 36 de ani, arestat în Franţa pentru o spargere, l-a atacat pe poliţistul care îl prinsese în flagrant delict, repezindu-se să-l muşte de organele genitale.

jandarmi_francezi_48245200

Românul a fost arestat joi seara. O patrulă de Poliţie venise pe Bulevardul Republicii din Roubaix, unde se semnalase o spargere de locuinţă. Mai multe persoane fuseseră văzute intrând în acea locuinţă neocupată.

Poliţiştii au reţinut un bărbat lăsat să stea de pază în faţa casei, în timp ce doi infractori tăiau ţevi de cupru din sistemul de încălzire. Aceştia au fost arestaţi imediat de către poliţişti, la fel şi bărbatul care stătea de pază în faţa casei. Toţi trei erau români.

Cei trei suspecţi au fost urcaţi într-un vehicul al poliţiei şi conduşi spre comisariatul central, scrie La Voix du Nord. În drum spre comisariat, unul dintre ei – bărbatul de 36 de ani – s-a repezit la poliţist, încercând să îl muşte de organele genitale. Poliţistul a reuşit să se ferească. Cei trei români cu vârste între 14 şi 36 de ani, au fost plasaţi în arest preventiv.

Citeste si...  ANUNŢ IMPORTANT al MApN cu privire la MOBILIZAREA rezerviştilor şi RECRUTAREA tinerilor