Un hoţ a căzut de la etajul trei în timp ce încerca să spargă fereastra unui apartament din Baia Mare. Tânărul a căzut în gol şapte metri, dar a supravieţuit. Locatarii au auzit totul şi au sunat după ajutor. Pompierii s-au chinuit minute bune să îl coboare de pe terasa de beton unde aterizase.

Hoţul a încercat să dea lovitura în toiul nopţii, iar ţinta sa a fost un apartament de la etajul trei. În timp ce încerca să spargă o fereastră, tânărul s-a dezechilibrat însă şi a căzut. Locatarii s-au trezit şi au sunat imediat la 112.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost coborât în siguranţă şi dus la spital. Deşi căzătura a fost serioasă, el este acum într-o stare stabilă. „Pacientul a fost găsit conştient, foarte agitat, stabil hemodinamic şi respirator„, a declarat un medic de la echipajul SMURD.

Oamenii din bloc cred că hoţul a mai avut un complice, care ar fi fugit când partenerul său a căzut în gol.

Poliţia a deschis o anchetă. Tânărul a negat că a venit în bloc la furat şi le-a spus agenţilor că voia să-şi viziteze un prieten. Acum câteva zile, o femei a fost atacată şi tâlhărită de doi indivizi necunoscuţi, în aceeaşi zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.