Un hoţ din Bacău a vrut să jefuiască un magazin, însă a băut şi a adormit la locul faptei. Acesta a fost găsit dimineaţa de administratorul localului.

Un hoţ de tot râsul. Un bărbat a adormit în magazinul pe care voia să-l jefuiască.Poliţiştii au constatat că acesta a început să bea în magazin şi, după ce s-a îmbătat, a adormit.

Un hoţ de tot râsul. A adormit în magazinul pe care voia să-l jefuiască

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 aprilie, în localitatea Glăvăneşti din judeţul Bacău. Bărbatul a fost găsit dimineaţa dimineaţa, de administratorul magazinului. Femeia în vârstă de 48 de ani a sunat imediat la 112.

efracţie în incinta societăţii comerciale. Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, au transmis poliţiştii.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Hoţii din Bucureşti s-au specializat pe o piesă auto. De ce trebuie să se ferească şoferii

Hoții de catalizatoare dau tot mai multe lovituri în București. În ultimele săptămâni, zeci de păgubiți s-au prezentat la poliție să reclame că mașinile lor au fost prădate, după ce maşinile lor au început să scoată sunete ciudate.

„Acum o săptămână mă pregăteam ca omul să plec la serviciu și, când m-am urcat în mașină și am pornit-o, am auzit un zgomot foarte puternic de tobă spartă și am mers la service. Acolo am observat că mi s-a furat catalizatorul”, a relatat un șofer păgubit pentru Digi24.

Tânărul a constatat că mașina perefect funcțională, lăsată în parcare peste noapte, la câteva ore distanță scotea un sunet asurzitor. La scurt timp și-a dat seama că nu este singurul proprietar care are această problemă.

„Numai din această parcare, în urmă cu o săptămână, trei autoturisme au rămas fără catalizatoare în doar câteva minute”, transmite sursa citată.

Polițiștii spun că de la începutul anului, au primit cel puțin 20 de plângeri pe săptămână de la șoferi care reclamă că le-au fost furate catalizatoarele de pe autoturisme.

„De obicei fac un studiu, studiază mașinile pe care urmează să le urce pe cric de unde urmează să sustragă catalizatorul. Aceste piese se pot vinde destul de ușor”, a relatat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Cele mai multe furturi au o țintă foarte clară. Piesa auto este dezmembrată pentru a extrage cantitea de câteva grame de aur și platină.

„Catalizatorul are rolul ca mașina să polueze cât mai puțin. Odată scos, mașina poluează mult mai mult. S-au prezentat la service, au crezut că au toba spartă, că au luat vreo piatră ceva și de fapt s-au trezit peste noapte fără catalizator”, a explicat un mecanic auto.

Citeste si...
Orban despre candidatura la președinție: Există și această posibilitate